Antalya yerelden kalkınacak

• 15 Ağustos 2022
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerelden kalkınma kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Bitkisel üretimin kalitesinin ve verimliliğinin artırılması için Antalya’nın dört bir yanında çalışma yürüten Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, ilçelerin ve mahallelerin iklim/toprak çeşitliliğini dikkate alarak, fide ve fidan desteği sağlıyor. Ekonomik değeri yüksek tıbbi ve aromatik bitkileri kendi serasında üreten Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal bölgelerdeki çiftçilere alternatif gelir kaynağı yaratmak amacıyla Kaş’ın Yaylakılıçlı Mahallesi’nde dikimine destek verdiği lavantalar çiçek açtı. Belediye ekipleri, üretimin her aşamasında üreticinin yanında yer alıyor.