Başkan Sarıkurt Reşadiye Mahallesi’ne konuk oldu

• 15 Ağustos 2022
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Reşadiye Mahallesi’ne konuk oldu.

“Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” buluşmaları kapsamında Reşadiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, vatandaşların öneri, talep ve şikâyetleri dinledi. Başkan Ahmet Sarıkurt, toplantı öncesinde mahallede incelemelerde bulundu, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Toplantıya Başkan Ahmet Sarıkurt’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Adnan Kum, Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, İbrahim Turgut Bolat ve Hakan Öztürk, Reşadiye Mahallesi Muhtarı Yelda Tuncer, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Sarıkurt, taleplerin kısa sürede çözüme kavuşabilmesi için başkan yardımcılarını ve birim müdürlerini görevlendirdi.