Çocuk Etkinlik Merkezleri hizmette

• 15 Ağustos 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çocuk Etkinlik Merkezleri’ni hizmete sundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “kadın dostu başkent” olma yolunda çalışmalarını sürdürüyor, ailelerin, çocuklarını güvenle teslim edeceği merkezlerin sayısını her geçen gün artırıyor. Başkentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin, dezavantajlı ve risk altında bulunan 36-66 aylık çocuklarına yönelik hizmet veren “Çocuk Etkinlik Merkezleri”, kapılarını yeni eğitim-öğretim yılı için açıyor. Ankara’nın dokuz ilçesindeki 17 Çocuk Etkinlik Merkezi, 1.141 çocuğu ağırlayacak. Başkan Mansur Yavaş, “Ankara’da Çocuk Etkinlik Merkezi sayısını 17’ye çıkardık. 13 merkezi de en kısa sürede tamamlayacağız. Çocukların sosyal gelişimine destek olurken, kadınların da işgücüne katılmasını sağlıyoruz,” dedi.