Edremit Belediyesi yeni sezona hazırlanıyor

• 15 Ağustos 2022
Edremit Belediyesi’nin desteğiyle Edremit’in adını duyuran futbol, basketbol ve voleybol takımları yeni sezona hazırlanıyor.

Edremit’i temsil eden üç kulüp yeni sezon hazırlıklarına başladı. Futbolda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan 1966 Edremitspor, 3. Lig’e yükselmeyi hedefliyor. 30 yıldır kadın basketboluna hizmet veren Ferhatoğlu Edremit Belediyesi Gürespor, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadelesine devam edecek. TVF 1. Lig’de mücadele eden Edremit Belediyesi Altınolukspor, baş antrenör Gökhan Durmaz yönetiminde Güre Atatürk Spor Salonu’nda yeni sezona hazırlanıyor ve Sultanlar Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor.