Engelli Çocuk Mola Evi’nde yaz atölyeleri sürüyor

• 15 Ağustos 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi Engelli Çocuk Mola Evi’nde yaz atölyeleri devam ediyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı olan Engelli Çocuk Mola Evi’nde yaz atölyeleri devam ediyor. Uzman eğitmenler ve öğretmenler eşliğinde özel gereksinimli çocuklara yönelik resim, müzik ve güzel sanatlar atölyeleri düzenleniyor. Özel gereksinimli çocuklar, müzik atölyesinde eğitmenler eşliğinde şarkılar söylüyor, bazı müzik aletlerinin kullanımı konusunda bilgi alıyor. Atölye çalışmalarında ve eğitimlerde sağlık memuru, psikolog, PDR uzmanı ve çocuk gelişim uzmanı da yer alıyor.