Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu geçtiğimiz sezon 67 kez perde açtı

• 15 Ağustos 2022
Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Gökkuşağı’nın Altında” adlı çocuk oyunuyla açtığı 2021-2022 sezonunu dolu dolu geçirdi.

Yıl boyunca kent genelinde sanatseverlerle buluşan Şehir Tiyatrosu, turne programlarıyla İstanbul, İzmir, Ankara, Kırşehir, Hatay ve Kıbrıs’a giderek oyunlarını sergiledi. 60 kişilik sanat ekibiyle birlikte 2021-2022 sezonunda 67 kez perde açan Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 30.000 tiyatroseverle bir araya geldi. Başkan Vahap Seçer öncülüğünde yeniden yapılandırılan ve kadrosu güçlendirilen Mersin Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yıl boyunca oyunlarını sahneye taşıdı. Şehir Tiyatrosu, provalarını sürdürdüğü farklı oyunlarla yeni sezon için seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.