Samandağ Belediyesi’nin ücretsiz yaz kursları devam ediyor

• 15 Ağustos 2022

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’ın talimatı doğrultusunda Samandağ Belediyesi’nin düzenlediği ücretsiz yaz kursları devam ediyor. Yaz tatilinde çocukların keyifli vakit geçirmesini sağlamak, bedensel ve ruhsal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen kurslarda farklı branşlarda eğitim veriliyor. Samandağ Belediyesi, çocukları ve gençleri spora özendirmeyi, daha sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. Atatürk Sahil Parkı’nda beden eğitimi öğretmenlerinin verdiği egzersiz ve step-aerobik dersleri de sürüyor.