Yenişehir Belediyesi’nden tarımsal danışmanlık hizmeti

• 15 Ağustos 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi, tarımsal danışmanlık hizmeti verecek.

Mersin Yenişehir Belediyesi, ilçedeki üreticilere destek olmak amacıyla tarımsal danışmanlık hizmeti başlatıyor. İlçe genelinde üretim yapan vatandaşlara ücretsiz ekim-dikim yöntemleri, budama, hastalık ve zararlılarla mücadele, gübreleme, sulama, hasat ve teknik danışmanlık desteği verilecek. Tarımsal üretimin her aşamasında üreticilerin karşılaştığı problemleri çözmek, üreticilerin yeni teknolojileri en iyi şekilde kullanmasını sağlamak amacıyla uzman ziraat mühendisleri danışmanlık hizmeti sunacak. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen üreticiler, 444 33 54 hat üzerinden Yenişehir Halk Masası’nı arayarak destek talebinde bulunabilecek.