Adana Büyükşehir Belediyesi ve Habitat Derneği’nden anlamlı işbilirliği

• 22 Ağustos 2022
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Habitat Derneği, kadınların dijitalleşen dünyada ekonomik fırsatlardan yararlanabilmesi için işbirliği yapıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Habitat Derneği kadınlar için işbirliği yapıyor. Kadınların ekonomik fırsat ve imkânlardan eşit şekilde yararlanmasını, çalışma hayatına etkin katılımını, kadın kooperatiflerini ve kadın girişimciliğini desteklemeyi, dijitalleşen dünyayla uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı, teknoloji entegrasyonu, iş kurma-geliştirme süreçlerine destek olmayı hedefleyen eğitimler düzenleniyor. 24 Ağustos’ta dijital pazarlama, 25 Ağustos’ta tasarım odaklı düşünme ve 8 Eylül’de dijital finansal okuryazarlık eğitimleri verilecek.