Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden üreticiye civciv desteği

• 22 Ağustos 2022
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üreticiyi teşvik etmeye devam ediyor.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, özellikle dar gelirli ailelerin temel protein kaynağı olan yumurta fiyatlarındaki artışa karşı yeni bir proje başlattı. Proje kapsamında civciv dağıtımı başladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Barış Altıntaş, “Aydın’da koyun, fide ve civciv dağıtıyoruz, ekonomik krizin yaşandığı bugünlerde vatandaşları üretime yönlendirmeye çalışıyoruz. Başkanımız Özlem Çerçioğlu, bugüne kadar üreticiye hep destek oldu. Bundan sonra da yeni projelerle desteğimiz artarak devam edecek,” dedi.