Başkan Deveci çocuklarla bir araya geldi

• 22 Ağustos 2022
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Mimarsinan Mahallesi’nde yaşayan çocukların taleplerini dinledi.

Atakum’un Mimarsinan Mahallesi’nde yaşayan ve yaşları 10-13 arasında değişen dokuz çocuk, mahallelerindeki parkın yenilenmesine yönelik taleplerini iletmek amacıyla Başkan Cemil Deveci’yi ziyaret etti. Çocukları makamında ağırlayan Başkan Deveci, çocukların taleplerini not aldı. Çocuklar, futbol oynadıkları alanın iyileştirilmesini ve parklarındaki çim alanın düzleştirilmesini talep etti, orta boy fileli kale istedi. Başkan Deveci, talepleri dinledikten sonra çocuklarla birlikte yürüyerek mahalleye gitti. Burada çocukların futbol oynadıkları alanı, çocuk parkını, amfi alanını inceleyen, talepleri dinleyen Başkan Deveci, belediyenin ilgili birimleriyle görüşerek çalışmaları başlattı.