Başkan Taylan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı’na katıldı

• 22 Ağustos 2022
Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı’na katıldı.

Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde “Eşitlik Yerelde Başlar” ilkesiyle düzenlenen Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Çalıştayı’na katıldı. Başkan Taylan, “Yıllarca ayrımcılığa maruz kalan kadınlara göreve geldiğimiz günden bu yana destek oluyoruz, eşitliği sağlamaya çalışıyoruz. İlk meclis toplantımızda alacağımız kararla Türkiye Kadın Dernekleri Federasyonu’yla protokol yapacağız. Eşitliği sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz,” dedi.