Başkan Topaloğlu öğrencilerle buluştu

• 22 Ağustos 2022
Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu’nda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi.

“Eğitim Varsa, Gelecek Var” sloganıyla hareket eden Kemer Belediyesi, eğitime yatırım yapmaya devam ediyor. Daha önce restoran ve gazino olarak kullanılan binayı Ahmet Erkal Destek Eğitim Kursu olarak eğitim yuvasına dönüştüren Başkan Necati Topaloğlu, kursta ücretsiz eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Topaloğlu, sınıfları tek tek dolaştı, öğrencilerle sohbet etti. Daha sonra kurs merkezindeki öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Necati Topaloğlu, öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.