Bayraklı Belediyesi yaz spor okulları yoğun ilgi gördü

• 22 Ağustos 2022

Bayraklı Belediyesi’nin sahildeki havuz tesisinde düzenlenen yüzme kurslarına çocuklar akın etti. Bugüne kadar binlerce çocuğun faydalandığı kurslara 5-16 yaş arasındaki 1.150 çocuk katıldı. “Bayraklı’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak” sloganıyla hizmete sunulan yüzme kursunda yeni kontenjan da açılıyor. Uzman eğitmenler ve cankurtaranlar kurs boyunca çocuklara eşlik ediyor. Başkan Serdar Sandal, “Çocukların yaz aylarında keyifli ve kaliteli vakit geçirebilmesi için başlattığımız kurslara gösterilen ilgi bizi memnun ediyor. Bayraklı’da sporun her branşına destek oluyoruz,” dedi.