Gaziemir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında ol mayı sürdürüyor

• 22 Ağustos 2022
Gaziemir Belediyesi Sosyal Market’ten iki yılda 774 aile yararlandı.

Gaziemir Belediyesi, sosyal yardımlarla vatandaşlara nefes aldırıyor. Gaziemir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Sosyal Market, ikinci yılını geride bıraktı. Sosyal Market’te yardımseverlerin yaptığı bağışlar, belediye eliyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Gaziemir’in “iyilik ve dayanışma merkezi” olan Sosyal Market’ten destek almak için belediyeye başvuran ve ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen ailelere puan yüklü bir kart veriliyor. Sosyal Market’te karttaki puan karşılığında gıda, temizlik ürünü ve giysi ihtiyacı ücretsiz karşılanıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen Sosyal Market’ten 774 aile yararlandı.