Hatay Kart yükleme noktaları genişliyor

• 22 Ağustos 2022
Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehiriçi ulaşımda kullanılan Hatay Kart’ın yükleme noktaları ağını genişletmeye devam ediyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Migros, Migros Jet ve Macrocenter’le anlaşma sağlayarak Hatay Kart dolumu için yeni istasyonlar oluşturdu. Yapılan anlaşmayla vatandaşlar Hatay Kart’larını bu marketlerden satın alabilecek, yükleme yapabilecek, Money indirimlerinden yararlanabilecek, biriken Money’lerini ulaşımda kullanabilecek. Birçok market zinciriyle de görüşmeleri sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Migros’la anlaşma sağlandığını ve vatandaşların artık bu marketlerde yükleme yapabileceğini açıkladı. Ulaşım Dairesi Başkanlığı, otobüslerde kredi kartı ve banka kartıyla biniş ücretini ödeme uygulamasını başlattı. Vatandaşlar, şehiriçi ulaşımda hizmet veren otobüslerde temassız kart özelliğine sahip kredi kartı ve banka kartlarıyla biniş ücretlerini ödeyebilecek.