Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi öğrenciler unutulmadı

• 22 Ağustos 2022
Çiğli Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılı öncesinde ilkokul, ortaokul ve üniversite öğrencilerine kırtasiye malzemesi ve valiz desteğinde bulunacak.

Çiğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün organize edeceği çalışmalar kapsamında ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi desteği verilecek. 1. ve 2. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan paket, beslenmeli okul çantası, resim defteri, güzel yazı defteri, kalem kutusu, kalemtıraş, silgi, abaküs, kuru boya, siyah ve kırmızı kurşun kalem; 5., 6., 7. ve 8. sınıf kırtasiye paketi ise, kareli defter, çizgili defter, resim defteri, kalem kutusu, cetvel seti, silgi, kalemtıraş, kuru boya, siyah ve kırmızı kurşun kalemden oluşuyor. Çiğli’de ikamet eden, üniversiteyi kazanarak başka şehirlere gidecek olan gençlere de valiz hediye edilecek. Başkan Utku Gümrükçü, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitim-öğretim dönemi başlamadan ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak için çalışma başlattık. Öğrencilerin yalnızca eğitime konsantre olması için elimizden geleni yapıyoruz,” dedi.