Ankara Büyükşehir Belediyesi spora desteğini sürdürüyor

• 29 Ağustos 2022
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Granfondo Bisiklet Yarışı’na lojistik destek sağladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilerin spora olan ilgisini artırmak ve Ankara’yı sporun başkenti yapmak amacıyla çeşitli spor etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. İlk kez başkentte düzenlenen ve 1.200 sporcunun katıldığı Granfondo Bisiklet Yarışı’na lojistik destek verildi. Anıttepe Spor Tesisleri’nde başlayan yarışta 1.200 bisikletçi uzun parkurda 93, kısa parkurda 43 kilometre pedal çevirdi. Kısa parkurda, Tandem kategorisinde engelli bisiklet sporcuları da yarışma imkânı buldu. Başkent Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Vasfi Karabacak ve İrfan Çağlar Bayraktar birinci oldu. Uzun parkurda erkeklerde Gökhan Uzuntaş, kadınlarda Sevcan Alper birinci oldu. Kısa parkuru erkeklerde Emre Kaplan, kadınlarda Züleyha Dikbaş birinci sırada tamamladı.