Avrupa Gençler Şampiyonu: Hazal Burun

• 29 Ağustos 2022
Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, İngiltere’nin Lilleshall kentinde düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda 2022 Avrupa Gençler Şampiyonu oldu.

2022 Avrupa Gençler Okçuluk Avrupa Şampiyonası, 16-20 Ağustos 2022 tarihleri arasında İngiltere’nin Lilleshall kentinde düzenlendi. Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’na katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi okçularından Hazal Burun, makaralı yay genç bayanlar kategorisinde altın madalya kazandı. U21 kadınlar kategorisinde Hazal Burun, Songül Lök ve İpek Tomruk’tan oluşan Makaralı Yay U21 Kadın Takımı, bronz madalya kazanarak Avrupa üçüncüsü oldu.