Bayraklı’da asfalt çalışmaları son hız sürüyor

• 29 Ağustos 2022
Bayraklı Belediyesi, ilçenin beş mahallesinde asfalt serim işlemini tamamladı.

Bayraklı’da yol/kaldırım düzenleme, bakım, onarım ve asfaltlama seferberliği sürüyor. Vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek, kullanım olanaklarını iyileştirmek ve ilçeye modern bir görünüm kazandırmak amacıyla yollar yenileniyor. Ekipler, Yamanlar, Doğançay, Fuat Edip Baksı, Adalet ve Bayraklı Merkez Mahallesi’nde bozulan yollara 62.000 metrekarelik asfalt serimi gerçekleştirdi. Osmangazi Mahallesi’ndeki yol yenileme çalışmaları sürüyor. Adalet, Emek, Gümüşpala, Fuat Edip Baksı ve Merkez Mahallesi’nde asfalt seriminin devam edeceği belirtildi. Başkan Serdar Sandal, “Bayraklı’yı daha modern, çağdaş ve yaşanabilir bir yer hâline getirmek için her alanda çalışıyoruz,” dedi.