Bodrum Belediyesi ve Başkent Üniversitesi’nden işbirliği

• 29 Ağustos 2022
Bodrum Belediyesi ve Başkent Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

CHP Genel Başkanı Özel Kalem Müdürü Şükran Kütükçü’nün girişimiyle Başkent Üniversitesi ve Bodrum Belediyesi arasında “Bodrum Gastronomi Akademisi” kurmak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı. Prof. Dr. Mehmet Haberal, “Hepimizin birinci görevi, bu ülkeye sahip çıkmak, yüceltip, yükselmesini sağlamaktır,” dedi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kuracakları akademiyle Bodrum’un yemek kültürünü tanıtacaklarını belirtti, Başkent Üniversitesi’nin üstlendiği rolün altını çizdi. Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haldun Müderrisoğlu, Başkent Üniversitesi’nin Bodrum’a yapacağı katkının önemine dikkat çekti.