Bozüyük Belediyesi’nde toplu iş sözleşmesi heyecanı

• 29 Ağustos 2022
Bozüyük Belediyesi, Belediye İş Sendikası’yla 1.5 yıl süreli toplu iş sözleşmesi imzaladı.

Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bahçesindeki imza törenine Başkan Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, başkan yardımcıları, Belediye-İş Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak,   Belediye-İş Eskişehir Şube Başkan Yardımcısı Cengizhan Kaya, Şube Mali Sekreteri Mahsuni İlgın, Personel A.Ş. İşyeri Baş Temsilcisi Ali Sofular, Daimi İşçi Baş Temsilcisi Sebattin Meydan ve sendikalılar katıldı. Sözleşme kapsamında en düşük personel ücreti (bayram, öğrenim, yakacak ve giyim yardımları hariç) 7.504,32 TL olacak. Maaşlar yaklaşık %41.09, ek kazançlardan yakacak yardımı da %333 oranında arttı.