Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

• 29 Ağustos 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara soğan dağıtıyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin “kazan-kazan” yöntemiyle hayata geçirdiği sosyal destek projesi devam ediyor. 2020 yılının Temmuz ayında belediye meclisinde alınan kararla Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’yle Alpu, Mahmudiye, Mihalgazi, Mihalıççık, Seyitgazi, Sivrihisar ilçe belediyeleri arasında tarım alanlarının üretimde kullanılması amacıyla protokol imzalandı. Protokol kapsamında tarıma elverişli olan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi arazileri, ilçe belediyeleri tarafından ekildi. Mihalıççık’ta 60 dönüm araziye ekilen ve hasadı yapılan soğanlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı işbirliğiyle yapılan çalışma kapsamında yaklaşık 300 ihtiyaç sahibi vatandaşa 12.500 kilogram soğan dağıtıldı.