Gemlik Belediyesi’nin fide projesi ödül aldı

• 29 Ağustos 2022

Gemlik Belediyesi’nin ata tohumlarından elde ettiği fideleri her yıl ilçede yaşayan vatandaşlara dağıtması takdir topluyor. Kent ve Başkan Dergisi’nin her yıl düzenlediği online anketle büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlıklarının vizyon projeleri ödüllendiriliyor. Dergi, ata tohumlarından elde ettiği yüz binlerce fideyi vatandaşlarla buluşturan Gemlik Belediyesi’ni ödüle layık gördü. Kayseri’deki ödül törenine katılan Gemlik Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Alihan Kuzu, “Başkanımız Mehmet Uğur Sertaslan’la beraber Gemlik Belediyesi, ‘çiftçi belediye’ vizyonuna sahip oldu,” dedi.