Gençlik Merkezi kursiyerlerine belgeleri verildi

• 29 Ağustos 2022
Kırşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nin kursiyerlerine başarı belgesi ve hediyeler verildi.

Programın açılış konuşmasını Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nuri Araz yaptı, BEGEM’deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Bu yıl YKS’ye hazırlanan gençler için BEGEM ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açtığımız kurslar yoğun ilgi gördü. Önceliğimiz, öğrenciler modern ve sağlıklı bir ortam oluşturmaktı. Belediye Gençlik Merkezi’nde (BEGEM) öğrencilere hizmet vermeye devam ediyoruz. Kurslara katılan öğrencilere ücretsiz kaynak kitap desteği de sunduk, eğitim-öğretim yılı boyunca belli günlerde tam gün eğitim, deneme sınavları, rehberlik görüşmeleri ve veli toplantılarıyla gençleri takip ederek dönemi tamamladık,” dedi.