Honaz Belediyesi, ilçe genelinde yol çalışmalarına devam ediyor

• 29 Ağustos 2022

Honaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Kocabaş Mahallesi’nde başlattığı çalışmalar kapsamında mermer işletmelerinin lojistik açıdan yaşadığı sıkıntıların çözülmesi amaçlanıyor. Toplam 53.000 metrekarelik alanda sathi kaplama yapılacak. Çalışmalar sonunda mermer ve traverten fabrikalarının lojistik açıdan yaşadığı sıkıntılar sona erecek. Çalışmaları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi alan Başkan Yüksel Kepenek, ilçedeki yolları daha güvenli ve konforlu hâle getirmek için çalıştıklarını belirtti.