İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden iklim krizi için danışmanlık hizmeti

• 29 Ağustos 2022
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, küresel iklim kriziyle mücadele konusunda ilçe belediyelerine danışmanlık hizmeti veriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Enerji A.Ş., yerel yönetimlere yönelik hazırladığı Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı (SECAP) çalışmalarına devam ediyor. İstanbul Enerji A.Ş., daha önce Büyükçekmece ve Çorlu Belediyeleri’ne yenilenebilir enerji hakkında danışmanlık hizmeti verdi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İstanbul Enerji A.Ş. Genel Müdürü Yüksel Yalçın, Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı kapsamında işbirliği protokolü imzaladı. Edirne Belediyesi’nin karbon nötr hedefi doğrultusundaki iklim planını İstanbul Büyükşehir Belediyesi hazırlayacak.