İzmir Büyükşehir Belediyesi depremzedelerin yanında

• 29 Ağustos 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, depremzedeler için kooperatifçilik modelini hayata geçirdi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu Halk Konut Projesi’nde ikinci etap başlıyor. 30 Ekim İzmir depreminde evleri hasar gören vatandaşlar için geliştirilen Halk Konut Projesi kapsamında Dilber Apartmanı sakinlerinin ardından Çiçek Hanım Apartmanı sakinleri için de işbirliği protokolü imzalandı. Bayraklı Manavkuyu Mahallesi’ndeki Halk Konut Bilgilendirme Ofisi’ndeki imza törenine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İZBETON A.Ş. Genel Müdürü Heval Savaş Kaya, Egeşehir A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onat Çetin ve Genel Müdürü Ekrem Tükenmez, BAYBEL Yönetim Kurulu Başkanı Berk Ulusal, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan ve Halk Konut 2 Kooperatifi Başkanı Cüneyt Yılmaz ve depremzedeler katıldı.