Porta Gaziemir ilk yılını tamamladı

• 29 Ağustos 2022
Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda’nın kamusal alanları genişleterek vatandaşların kaliteli ve ucuz hizmet alabileceği tesisler açma hedefiyle hayata geçirdiği Porta Gaziemir ilk yılını geride bıraktı.

Vatandaşların kaliteli hizmete ve sağlıklı gıdaya erişebilmesi amacıyla 2.800 metrekarelik alan üzerine kurulan Porta Gaziemir birinci yılını geride bıraktı. Porta Gaziemir, güler yüzlü personeli, kaliteli hizmeti ve sağlıklı gıdalarıyla ilçe sakinlerinden yoğun ilgi görüyor. İlk yılını geride bırakan tesis, fark yaratan kalitesiyle, uygun fiyatlarıyla vatandaşların vazgeçilmez mekânı oldu. Porta Gaziemir, kadın istihdamına yönelik bir girişimi de bünyesinde barındırıyor. Gaziemir Üretici Kadın Kooperatifi’ne ortak olan kadınlar, Porta Gaziemir’in mutfağında üretim yapıyor. Kadınların ürettiği yiyecekler tesiste satılıyor.