Samandağ’da halk toplantısı düzenlendi

• 29 Ağustos 2022
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Samandağ Belediyesi Yeni Çarşı Salonu’nda halk toplantısı düzenledi.

Halk toplantısına katılım yoğun oldu. Toplantıya CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ve yönetimi, İyi Parti Samandağ İlçe Başkanı Seyran Ziroğlu, İyi Parti Defne İlçe Başkanı Meriç Fatmaoğulları, CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Yüksel Berber ve yönetimi, CHP Samandağ İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Reyhanoğulları, Samandağ Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Duran, Samandağ Belediyesi’nin meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  kanaat önderleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Eryılmaz, “Bu toplantı, üç yıllık icraatlarımızı ve bundan sonraki projelerimizi halkımıza sunma toplantısıdır,” dedi.