Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası açıldı

• 29 Ağustos 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet Binasının açılış törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, CHP Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer, İlhami Özcan Aygun ve Enez Kaplan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, çevre il ve ilçelerin belediye başkanları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin bürokratları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yüksel Özdal, yeni hizmet binasıyla ilgili teknik bilgi paylaştı, yapım aşamaları hakkında bilgi verdi. Başkan Kadir Albayrak, “Hayata geçirdiğimiz bu projeyle kurumsallaşma çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Çalışkan ve özverili ekibimizle birlikte halkımıza daha iyi koşullarda hizmet vereceğiz,” dedi.