Üniversiteli gençler Başkan Deveci ile bir araya geldi

• 29 Ağustos 2022
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’yle bir araya gelen üniversiteli gençler, kent planları hakkında belediyenin teknik ekibinden detaylı bilgi aldı.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ve öğretim görevlileri, birden çok ders kapsamında çalışma alanı olarak belirledikleri Atakum’da Başkan Cemil Deveci ve belediyenin teknik ekibiyle bir araya geldi. Atakum Belediyesi Hasan Ali Yücel Gençlik, Bilim ve Sanat Merkezi’ndeki buluşmaya Karadeniz Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi öğretim görevlileri Doç. Dr. Ersin Türk, Arş. Gör. Mihriban Öztürk Saka, Arş. Gör. Fahrettin Kul, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı Burak Şener ve çok sayıda öğrenci katıldı. Başkan Cemil Deveci, akademisyenlerin bilimsel metotlarla Atakum’da çalışma yapmasından memnuniyet duyduğunu belirtti.