Zuco 103, on beş yıl aradan sonra dinleyicileriyle buluştu

• 29 Ağustos 2022
Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği Kalamış Yaz Festivali, Brezilya elektronik müziğinin efsane grubu Zuco 103’ü 15 yıl aradan sonra sevenleriyle buluşturdu.

Kadıköy Belediyesi ve Hollanda Başkonsolosluğu işbirliğiyle Kalamış Yaz Festivali düzenlendi. Zuco 103, 2007 yılında İstanbul’da konser vermişti. Brezilya müziğinin melodilerini ve hareketli ritimlerini elektronik altyapıyla harmanlayan grup, 15 yıl aradan sonra Kalamış Yaz Festivali kapsamında dinleyicileriyle buluştu. Zuco 103’ün üyelerinden Stefan Kruger, Valentijn Bannier ve müzisyen Tarık Arslan’ın katılımıyla bir atölye de düzenlendi. Kadıköy Belediyesi Gençlik Sanat Merkezi’ndeki atölyeye 16-25 yaş arasındaki gençler ücretsiz katıldı.