Marmaris Belediyesi’nden işçilere yüzde 56 zam

• 7 Ağustos 2022
Marmaris Belediyesi’nin kadrolu işçilerine %56 oranında zam yapıldı.

Marmaris Belediyesi’yle Belediye-İş Sendikası arasında imzalanan toplu iş sözleşmesinin üçüncü yıl ücret zammı görüşmeleri sonucunda kadrolu işçilerin maaşlarına %56 oranında zam yapıldı. Belediye-İş Sendikası’yla 2020 yılında imzalanan toplu iş sözleşmesi doğrultusunda 14 Aralık 2022’ye kadar geçerli olacak %56’lık ücret zammı ve iyileştirmelerle ilgili anlaşma törenle imzalandı. Belediye başkan yardımcılarının, birim amirlerinin ve çalışanların katıldığı törende 99 kadrolu işçiyi kapsayan sözleşmeyi Başkan Mehmet Oktay ve Belediye-İş Sendikası Muğla Şube Başkanı Ender Akbay imzaladı. İnsan Kaynakları Müdürü Murat Çalışkan, sözleşmeyle ilgili bilgiler verdi, yeni sözleşmeyle kadrolu işçilerin maaşlarının 8.639 TL’yle 11.500 TL arasında değiştiği söyledi.