Başkan Hançerli: “Sporcularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor”

• 8 Ağustos 2022
Avcılar Belediyesi Triatlon Takımı ve Kent Kültür Kalkınma Derneği 3K Triatlon sporcuları 13 madalya kazandı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen 400 sporcu Zonguldak’ta 3. Uluslararası Açık Su Yüzme Yarışları’nda kulaç attı. Karadeniz Ereğli’de düzenlenen yarışmalara Avcılar’dan 37 sporcu katıldı. Üç farklı kategoride kıyasıya mücadele eden Avcılar Belediyesi Spor Kulübü Triatlon Takımı ve Kent Kültür Kalkınma Derneği 3K Triatlon sporcuları 13 madalya kazandı. Başkanlık makamında sporcularla buluşan Başkan Turan Hançerli, “Sporcularımız göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Çok mutluyuz. Bu sonuçla kendi rekorumuzu da kırdık. Avcıları en iyi şekilde temsil eden sporcularımızı yürekten kutluyorum. Sporun ve sporcuların her zaman yanındayım,” dedi.