Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi üreticiye desteğini sürdürüyor

• 8 Ağustos 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, üretici kooperatiflerinin talepleri doğrultusunda başlattığı makine ve ekipman desteğini sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nın üreticilere destek olmak amacıyla başlattığı proje kapsamında salça makinesi dağıtım töreni Malkara’da yapıldı. Törende konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, “Bugün, Karaiğdemir Mahallesi’nde üreticilere dağıttığımız domates fidelerinin hasadını yine üreticilerle beraber yaptık. Üreticilere dağıtacağımız salça makinelerinin teslim töreninde bir aradayız. Tarım alanında üreticilere destek olmaya devam ediyoruz. Talep sizden, destek bizden. Salça makinelerinin üreticilere hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.