Akhisar’ın kurtuluşunun 100. yılı unutulmadı

• 12 Eylül 2022
Akhisar Belediyesi tarafından düzenlenen Akhisar’ın kurtuluşunun 100. yılına özel tarihî sempozyum başladı.

“Kurtuluşunun 100. Yılında Millî Mücadele Döneminde Akhisar” konulu sempozyum iki gün sürdü. Sempozyuma gelemeyen vatandaşlar oturumları Akhisar Belediyesi YouTube kanalından yapılan canlı yayınlarla takip etme imkânı buldu. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Başkan Besim Dutlulu, “Millî Mücadele dönemindeki Akhisar’la ilgili akademik sunumların yapıldığı bu sempozyumun tarihimize ışık tutacağına ve kurtuluş mücadelesinin değerini bir kez daha gözler önüne sereceğine inanıyorum. Bu sempozyum için çok heyecanlı olduğumu belirtmek istiyorum,” dedi.