Amasra Uluslararası Şehir Festivali sona erdi

• 12 Eylül 2022
Amasra Belediyesi’nin düzenlediği “Amasra Uluslararası Şehir Festivali” sona erdi.

Amasra Uluslararası Şehir Festivali, müzikten tiyatroya, pandomimden sinemaya, resimden atölyelere, yarışmalardan söyleşilere kadar birçok alanda sanatçıları, akademisyenleri ve katılımcıları ağırladı. Başkan Recai Çakır, “Amasra halkının sanatla, kültürle yetkinleşmesine aracı olmayı, Amasra’nın turizm merkezi olarak gelişmesini sağlamayı hedefliyoruz,” dedi. Tepebaşı Belediyesi İki Elin Sesi Var Çocuk Senfoni Orkestrası, Kardeş Türküler konseri, başrollerini Cemal Hünal’la Onur Şenay’ın paylaştığı “Patron” oyunu ve The Riverside Blues Band konseri yoğun ilgi gördü. Amasra Uluslararası Şehir Festivali, ödül töreni, Badi Gardi konseri ve Gülten Taranç’ın çektiği festival belgeselinin gösterimiyle sona erdi.