Başkan Albayrak: “Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz”

• 12 Eylül 2022
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Enerji arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve İstanbul Enerji Genel Müdürü Yüksel Yalçın arasında imzalanan işbirliği protokolüyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin enerji ve çevre programı kapsamında temiz enerji dönüşüm süreci resmî olarak başladı. İşbirliği protokolünün önemine vurgu yapan Başkan Kadir Albayrak,  “İstanbul Enerji’yle imzaladığımız işbirliği protokolüyle enerji teknolojileri alanında teknik ve bilimsel çalışmalarla yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarına yönelik çalışmaların yapılması, teknoloji geliştirme projelerinin hazırlanması, sıfır karbon hedefiyle vizyon projelerin tasarlanması ve uygulanması kararlaştırıldı. Sürdürülebilir ve yenilenebilir enerji konusunda gerekli adımları atıyoruz. Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. İşbirliği protokolünün hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.