Başkan Ercengiz: “Benzer etkinlikleri daha kapsamlı yapmayı arzuluyorum”

• 12 Eylül 2022
Burdur Belediyesi ve English Time Dil Okulu tarafından dönem sonu etkinliği düzenlendi.

Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Başkan Ali Orkun Ercengiz, öğrenciler ve aileler katıldı. Başkan Ali Orkun Ercengiz “Çocukların erken yaşlardan itibaren bir yabancı dil öğrenmesinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki yıllarda buna benzer etkinlikleri daha kapsamlı şekilde yapmayı arzuluyorum. Çocukların iki buçuk ayda eğlenceli bir eğitimle bir şeyler öğrendiğine inanıyorum. Bu akşam burada bulunan değerli velilere de teşekkür ediyorum,” dedi. Etkinlik, öğrencilerin dans gösterisiyle son buldu.