Başkan Geyikçi, “4. Kültürlerin Kaynaşması” etkinliğine katıldı

• 12 Eylül 2022
Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “4. Kültürlerin Kaynaşması” etkinliğine katıldı.

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Finike Belediyesi’nin kardeş belediyesi Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Belediyesi tarafından düzenlenen “4. Kültürlerin Kaynaşması” etkinliğine katıldı. Finike Belediyesi, “4. Kültürlerin Kaynaşması” etkinliğinde stant kurdu, Finike’ye ait değerleri tanıttı. Başkan Mustafa Geyikçi, “Kardeş belediyemiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti İskele Belediyesi tarafından düzenlenen ‘4. Kültürlerin Kaynaşması’ etkinliğine katıldık, ilçemize ait değerleri ve kültürümüzü tanıtmak amacıyla kurduğumuz stantta kültürümüzü, değerlerimizi ve doğal güzelliklerimizi anlattık. Standımızı ziyaret eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sayın Zorlu Töre’ye ve İskele milletvekili Sayın Yasemin Öztürk’e teşekkürlerimizi sunuyoruz. Etkinliğe ev sahipliği yapan, açtığımız stantta ilçemizi tanıtmamıza olanak sağlayan İskele Belediye Başkanı Sayın Hasan Sadıkoğlu’na misafirperverliği nedeniyle teşekkür ediyorum,” dedi.