Bayraklı Belediyesi’ne ziyaretçilerden tam not

• 12 Eylül 2022
Bayraklı Belediyesi, İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki birbirinden renkli etkinlikleriyle ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

“İzmir’in Kalbi Bayraklı” temasıyla birbirinden eğlenceli gösterilere ev sahipliği yapan Bayraklı Belediyesi standında birçok etkinlik (zumba, zeybek, bale, aerobik, satranç, resim ve yüz boyama) düzenlendi. Piyano resitaliyle kulakların pası silindi. Bayraklı Emek Dünyası Kadın Kooperatifi üyeleri de ürettikleri ürünleri satışa çıkardı. Bayraklı Belediyesi’nin standı, fuarın en fazla ilgi gören stantlarından biri oldu. Başkan Serdar Sandal, “İzmir Enternasyonal Fuarı, ilçemizin tanıtımını açısından önem taşıyor. Yerli ve yabancı katılımcıları İzmir’in kalbi Bayraklı’yı keşfetmeye, gezmeye ve tanımaya bekliyoruz,” dedi.