Çiğli Belediyesi, e-ekspertiz uygulamasını başlattı

• 12 Eylül 2022

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde devam eden kurum içi dijital dönüşüm çalışmalarının son adımı e-ekspertiz uygulaması oldu. E-ekspertiz uygulamasından yararlanmak isteyen eksperler, Çiğli Belediyesi’nin web sitesinden TC kimlik numarası ve yetki belgesiyle kullanıcı kaydı oluşturacak. Sisteme giriş yaptıktan sonra erişmek istedikleri dosya için harç tutarını yatıran eksperler, inceleme talebinde bulunacak. Personel onayının ardından eksperler, talepte bulundukları dosyanın içeriğine 48 saat boyunca erişebilecek. E-ekspertiz uygulaması, talep edilen bilgi ve belgelere erişimin hızlandırılması, güvenli ve şeffaf olması, zaman tasarrufu sağlaması ve kâğıt israfının önüne geçmesi açısından ekspertizlere kaliteli ve hızlı hizmet alabilme imkânı sunacak.