Çorlu öğrencilere olan desteğini genişletiyor

• 12 Eylül 2022
Çorlu Belediyesi, burs verdiği öğrencilerin sayısını ve burs miktarını artırdı.

Çorlu Belediyesi, “Çorlu’nun Filizleri” projesi kapsamında karşılıksız yükseköğrenim bursuyla kararlar aldı. Çorlu’da ikamet eden ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine Çorlu Atatürk Evi’nden elde edilen gelirle verilen yükseköğrenim bursunun miktarı güncellendi. “Çorlu’nun Filizleri” projesiyle dokuz ay boyunca öğrenim bursu alan öğrenci sayısı 50’den 80’e çıkarıldı, burs miktarı da 500 TL’den 800 TL’ye yükseltildi. Önceki dönemde burs almaya hak kazanan, eğitim hayatına devam edecek öğrencilerle yükseköğrenim bursundan faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi üniversite öğrencileri burs için başvuruda bulunabilecek.