Cumhuriyet ve Şehit Mithat Çolak Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı

• 12 Eylül 2022
Kırşehir Belediyesi, Çukurçayır Mahallesi, Cumhuriyet ve Şehit Mithat Çolak Caddesi’nde üstyapı çalışmalarına başladı.

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, su arıza şefliğini ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Ekicioğlu, “Kırşehir halkının daha sağlıklı ve modern bir ortamda yaşaması için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Belediyeler sadece sorun çıktığında faaliyete geçen kurumlar değildir. Yıllardır girilmeyen Çukurçayır Mahallesi, Cumhuriyet ve Şehit Mithat Çolak Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamladıktan sonra üstyapı çalışmalarına başladık. Her şey Kırşehir için, Kırşehirli hemşerilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor,” dedi.