“Deniz İnsanı ve Yüzme Eğitimi” yapıldı

• 12 Eylül 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, sporda fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda Kadifekaleli çocuklar için “Deniz İnsanı ve Yüzme Eğitimi” düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kadifekaleli çocuklar için organize ettiği “Deniz İnsanı ve Yüzme Eğitimi” projesinde sona gelindi. “İzmir’de Yüzme Bilmeyen Çocuk Kalmasın” sloganıyla hazırlanan eğitim programında çocuklara yüzme, optimist, gemici düğümü ve  kano sürme öğretildi. Marina İzmir’de iki aylık denizcilik ve yüzme eğitimine katılan 75 çocuk, sertifikalarını aldı. Sertifika törenine İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge, Spor Kulübü Başkanı Ersan Odaman,  Kadifekale Mahallesi muhtarı Davut Tekin, Spor Kulübü Genel Sekreteri Barış Şeref ve Su Sporları Direktörü Soykan Üstünkar katıldı.