Kemer’den ziyaretçilerine davet

• 12 Eylül 2022
Kemer Belediyesi, 2022-2023 yılında Kemer’in yurtiçinde ve yurtdışında tanıtılması için toplantı yaptı.

Kaymakam Hüseyin Çam başkanlığında yapılan toplantıya Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı Başkanı Volkan Yorulmaz, Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Dinçer Sarıkaya ve turizmciler katıldı. Toplantıda, 2022-2023 yılında Kemer’in katılması planlanan fuarlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Çam, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’in tanıtımına katkıda bulunacaklarını belirtti. Başkan Necati Topaloğlu, ulusal/uluslararası alanda Kemer’i daha üst seviyelere çıkaracaklarını ifade etti.