Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali’nin 35’ncisi düzenlendi

• 12 Eylül 2022
Mengen Belediyesi, “35.Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali” düzenledi.

35. Mengen Uluslararası Aşçılık ve Turizm Festivali kortej yürüyüşü Mengen Belediyesi Konuk Evi’nin önünde Bolu Belediye Bandosu’nun eşliğinde başladı. Mengen Aşçılık ve Turizm Derneği Başkanı Haşim Demirtaş’ın açılış konuşmasının ardından CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut konuşma yaptı. Festivalde stantlar açıldı, Katılımcılar, Mengen’e özgü coğrafi işaretli yöresel lezzetlerin ve ikramların yer aldığı stantları gezdi.