Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek sözü

• 12 Eylül 2022
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü’ne destek sözü verdi.

Atakum’u sanat, eğitim ve kültür merkezi hâline getirmek için birçok önemli projeyi hayata geçiren Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü üyelerini makamında ağırladı. Kulübün çalışmaları hakkında Miras Halk Dansları Topluluğu Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Tolga Köksal’dan bilgi alan Başkan Deveci, yeni projelerle ilgili üyelere destek sözü verdi. Samsun’un yöresel danslarını ulusal/uluslararası platformlarda sahneleyen dansçılar, Başkan Deveci’ye desteği için teşekkür etti. Kulüp üyeleri, Başkan Cemil Deveci’ye Mustafa Kemal Atatürk’ün efe kıyafetli tablosunu hediye etti.