Okul öncesinde ücretsiz saç kesimi hizmeti

• 12 Eylül 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılının başlamasına günler kala ekonomik açıdan zorlanan ailelere destek olmak amacıyla çocuklar için ücretsiz saç kesimi projesi başlattı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sanat meslek eğitim kursları tarafından hayata geçirilen proje kapsamında kent merkezinin yanı sıra ESMEK kurs merkezlerinin bulunduğu ilçelerde de çalışma yapılıyor. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, okulların açılmasına günler kala ekonomik açıdan zorlanan ailelere destek olmak amacıyla yapılan çalışmaya ilginin yoğun olduğunu belirtti. Yetkililer, “Yaş sınırı olmaksızın lise son sınıfa kadar her çocuk projeden faydalanabilir. Amacımız, çocukların yeni eğitim-öğretim yılına mutlu başlaması. Başarı onlardan, desteklemek bizden,” dedi.